Johanne Vorre

Multimediedesigner  //  Tekstforfatter  //  Hand letterer

Irriterende positiv og effektiv? Ja, det er en god og kortfattet beskrivelse af mig, men jeg er nu også mere end det. Mit navn er Johanne Vorre. Jeg er 25 år og bosat i verdens centrum – det er Oddense, og mange er nok uenige i den udmelding, for her bor kun omtrent 600 mennesker. Om ikke andet er det et fantastisk sted at bo. Min personlighed er sprudlende, jeg mestrer kunsten at fortælle dårlige far-jokes, og du skal lede længe for at finde en person, der er mere organiseret og struktureret end jeg.

Jeg er nyudklækket multimediedesigner fra Erhvervsakademi Dania, hvor jeg gentagende gange knoklede mig til topkarakterer, og mit afsluttende projekt blev ligeledes til endnu et 12-tal i rækken. Efter min eksamen fik jeg tildelt årets dimittendlegat, fordi jeg har udvist et drive uden lige, og at jeg trods travlhed altid har formået at hjælpe mine medstuderende. Gennem min uddannelse har jeg, som navnet antyder, arbejdet med design på tværs af medier, men jeg har også opnået viden og kompetencer indenfor markedsføring, projektstyring og kommunikation.

Som nyuddannet byder verden på et væld af spændende projekter, og jeg bruger derfor masser af tid i mit hjemmekontor. Her er jeg omgivet af diverse skrive- og tegneredskaber, for jeg er ikke kun kreativ på en computer. Jeg er virkelig passioneret for hand lettering, tegning, at kreere skarpe illustrationer og ikke mindst min Bullet Journal.

Selvom kreativitet fylder størstedelen af min hverdag, kan du næsten dagligt finde mig i det lokale træningscenter, for styrketræning er nemlig også noget, jeg går meget op i.

TOOLBOX

Som multimediedesigner har jeg en stor værktøjskasse, der indeholder et væld af forskellige kompetencer indenfor design og visualisering, kommunikation og interaktionsudvikling. Det betyder, at jeg er i stand til at træde ind i vidt forskellige roller afhængigt af situationen, og derfor er jeg et godt kort at have ved hånden. Om du søger en grafiker eller en organiseret projektleder, er det mig, du skal kontakte.

Design og visualisering

Grafisk design 
UX design
Handlettering
Illustrationer
Billedmanipulation
Design Thinking
Brand design
Visuel Identitet

Kommunikation

Projektstyring
Brugercentrerede aktiviteter
Usability testing
Tekstforfatning
Sociale medier
Marketingstrategier
Storytelling
Idégenerering

Interaktionsudvikling

Prototyping
HTML5
CSS3
Responsive websites
Wireframes
Wordpress
Magento
Prestashop

Design og Grafik
92%
Adobe CC
90%
Typografi
91%
Graphics
75%
Projektstyring
86%
Wordpress
80%
HTML & CSS
65%
JavaScript & PHP
50%

Erfaring


 • 2019  //  Praktik ifm. udd.
  Dahl Pedersen A/S

Som et led i min udd. var jeg i tre måneders praktik hos Dahl Pedersen A/S. Praktikken var med fokus på markedsføring af koncepter og biler samt indholdsproduktion til sociale medier.

 • 2017 – nu  //  Tekstforfatter
  Selvstændig

SEO, produktbeskrivelser, artikler samt SoMe-posts.
Jeg har skrevet tekster til forskellige brancher samt gennem et bureau, og jeg har skrevet om alt fra investering i liebhaverejendomme til tekster om cykeldæk. Det kræver en fleksibel skrivestil, at være dygtig til at lave grundig research på kort tid og at være god til at koncentrere sig om nye cases hele tiden.

 • 2016  //  Teknik- og Miljøforvaltningen
  Københavns Kommune, vikariat

Mit vikariat hos Teknik- og Miljøforvaltningen bestod af journalisering af sager samt håndtering og besvarelse af borgerhenvendelser. Jeg hjalp desuden afdelingen med organisering, systematisering og digitalisering af aktuelle sager.

 • 2012 – 2015  //  Øvrige

Erhvervskonsulent, Teleworks, København
Receptionist, Sports Club, Viborg
Butiksassistent, Musiklageret, Viborg
Frivillig medhjælper flere år til musikfestivalen Vibstock

Uddannelse


 • 2017 – 2019  //  Multimediedesign
  Erhvervsakademi Dania, Skive

Design og visualisering, interaktionsudvikling, markedsføring, virksomhedsforståelse samt kommunikation og formidling.

 • 2016 – 2017  //  Humanistisk-teknologisk bachelor
  Roskilde Universitet, afbrudt

Under uddannelsen valgte jeg informatik og datalogi som mit fagområde, og første semester inkluderede fagene:
– Design og konstruktion
– Subjektivitet, teknologi og samfund
– Teknologiske systemer og artefakter. 
Derudover har jeg deltaget i et kursus omhandlende Internet of Things (IoT), og jeg var med i Fagudvalget, som blandt andet skulle styre gruppedannelser m.m.

Mit semester på RUC var lærerigt, og jeg har medvirket i en masse spændende projekter. Under IoT-kurset hackede jeg, i selskab med min studiegruppe, en kaffemaskine. Vi byggede et  automatisk påfyldningssystem, og vi udviklede en app, således at kaffemaskinen kunne styres fra en mobil enhed. Projektet har fået en del omtale – blandt andet under møder hos HK Ungdom.

 • 2012 – 2015  //  HF
  Skive-Viborg HF og VUC / Københavns VUC

grafisk design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.

kommunikation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.


kode

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.


Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa. Fusce quis urna metus. Donec et lacus et sem lacinia cursus.

See Showcase

Title

We always love to hear from our customers. Feel free to drop in or contact us during our business hours.

Get in Touch